Behandlingar

Hos Gunilla får du en riktigt skön välgörande behandling. Gunilla blandar olika behandlingar vilket  ger en unik upplevelse som är uppskattat av kundern. Gunilla är professionell massör och använder sig av klassisk massage,  Zonterapi, Öronakupuktur och energigivande Healing.
Är försäkrad i Kroppsterapeuternas Ykesförbund

 

klassisk massage

Söker du behandling som lättar på trötta spända muskler samt behöver släppa på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila då är klassisk massage passande.  Många som lider av oro och stress samt behöver förnya energi har kommit till Gunillas Zonterapi. Behandlingen ges i  avstressande och rofylld miljö av Gunilla som är professionell massör. Efter behandlingen så släpper du fokus på alla måsten och låter sinnena och kroppen vila. Det blir ett avbrott för att  hämta energi och åter finna lugnet. Efteråt kan du med förnyade krafter och energi känna dig redo att möta världen igen


 

zonterapi

Det är viktigt att man han har en god fothälsa, det hade man förut. När man gick barfota i naturen. När människan började ta på sig skorna så försvann den naturliga zonterapin. Följden blev att kroppen inte kunde utsöndra gifter i kroppen och speciellt i nervändarna i fötterna bildades hårda kristaller. Kristallerna minskar blodgenomströmningen i kroppen och det skapar obalanser.  Det är inte bara fötterna utan även i kroppens olika organ. Med zonterpin så bryter det ned kristallerna så energin kan flöda i kroppen igen. Blodet avsöndra då gifterna i kroppen och ett tillfriknande  sker.
Zonterpin kan man behandla de flesta krempor. Men man kan inte bota en sjukdom. Man kan inte behandla förslitningar eller kroniska sjukdomar. Däremot lindra. Jag går igenom hela kroppen.
Zonterapin kan man behandla:  Rygg, nacken, huvudvärk , axlar, ischas, tarmar, dålig cirkulation m.m

 

öronakupunktur

Med öronakupunktur kan man behandla: hela kroppen bl.a rygg och nackbesvär, höfter, ben, fötter,armar, armbåge, huvudvärk, spända käkar, spända muskler, allergi, övergångsbesvär, underlivsbesvär, rökavväning m.m

healing

Healingenerigierna jobbar ner på cellnivå. Energin gör en väldigt avslappnad och kroppen börjar läka. Musklerna börjar slappna av och spänningar släpper.
De som är sjukskrivna för stress, är healingenerierna mycket bra.
Detta är som en rening för kroppen, en omstart. Börja komma tillbaka.